File de peste crispy - Retete Culinare

File de peste crispy


Iti trebuie:
  • 6 fileuri de peste
  • 4 oua
  • 250 g fulgi de porumb
  • 6 catei de usturoi
  • 6 frunze de busuioc verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fileurile de peste si le tamponezi cu un servet de bucatarie pentru a elimina apa.
  2. Condimentezi pestele cu sare, piper, dupa gust, il stropesti cu zeama de lamaie si-l lasi la rece cateva minute.
  3. Sarami cu sucitorul fulgii de porumb, pana la consistenta unui pesmet.
  4. Pisezi apoi usturoiul si-l amesteci cu ouale batute cu un praf de sare, putin piper, frunzele de busuioc tocate fin si doua linguri de ulei.
  5. Amesteci compozitia cu fulgii de porumb.
  6. Daca e prea subtire, mai adaugi fulgi de porumb.
  7. Asezi fileurile de peste unul peste altul intr-un vas uns, cu ulei.
  8. Il imbraci cu amestecul de fulgi de porumb si-l introduci in cuptorul bine incins pentru circa 20-30 de minute.
  9. Pofta buna!

File de peste crispy

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste crispy "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste crispy - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.