Cod umplut cu spanac - Retete Culinare

Cod umplut cu spanac


Iti trebuie:
  • 4 bucati de cod
  • 600 g spanac
  • 5 linguri orez fiert
  • 200 g pesmet
  • 2-3 linguri faina
  • 4 oua
  • 1 fir de praz ( partea alba )
  • 150 g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de intestine, il speli bine atat in interior cat si interior si il stergi cu un prosop de bucatarie.
  2. Condimentezi cu sare si piper si lasi la rece cateva minute.
  3. Cureti spanacul, iI speli sub jet de apa rece, il oparesti 10 minute in apa cu sare, il scurgi si-l tai suvite.
  4. Calesti prazul taiat rondele subtiri in uleiul de masline bine incins, adaugi spanacul si calesti cinci minute, apoi il lasi la racit.
  5. Asezonezi spanacul cu sare, piper, usturoiul pisat si-l amesteci cu un ou, orezul fiert si cascavalul ras.
  6. Umpli burta pestilor cu aceasta compozitie, dupa care fixezi cu scobitori.
  7. Dai pestii umpluti prin faina, prin ouale ramase batute, apoi prin pesmet si-i rumenesti, in ulei incins, pe ambele parti.
  8. Pofta buna!

Cod umplut cu spanac



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cod umplut cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cod umplut cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.