Coltunasi cu cartofi si spanac - Retete Culinare

Coltunasi cu cartofi si spanac


Iti trebuie:
  • 6 cartofi mari
  • 300 g spanac
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 250 g telemea oaie
  • 4 catei de usturoi
  • 8 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 2-3 linguri ulei
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti bine cartofii, ii tai in cubulete si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Speli bine spanacul in mai multe ape si il pui la fiert si pe acesta in apa rece cu un praf de sare.
  3. Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgi bine de apa si ii pasezi.
  4. Dupa ce a fiert spanacul, il toci marunt, il scurgi bine si il amesteci cu piureul de cartofi.
  5. Adaugi ouale batute ca pentru omleta, telemeaua rasa, sare, piper dupa gust, si faina treptat, pana obtii un aluat vartos.
  6. Din bucatele mici de aluat, modelezi niste chiftelute pe care le fierbi in apa cu sare cateva minute, pana se ridicai la suprafata.
  7. Le scoti cu spumiera.
  8. Separat, incalzesti uleiul intr-o tigaie, adaugi usturoiul tocat marunt, smantana, amestecata cu faina , si frunzele de busuioc tocate marunt.
  9. Lasi sa dea in cateva clocote si condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
  10. Torni sosul peste chiftelele de cartofi si spanac si decorezi dupa preferinta.
  11. Pofta buna!

Coltunasi cu cartofi si spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coltunasi cu cartofi si spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coltunasi cu cartofi si spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.