Musaca cu spanac si sunca - Retete Culinare

Musaca cu spanac si sunca


Iti trebuie:
  • 8 cartofi
  • 500 g spanac
  • 1 legatura codite ceapa verde
  • 1 legatura frunze de usturoi verde
  • 350 g sunca afumata
  • 200 g telema de oaie
  • 4 linguri cascaval ras
  • 4 linguri smantana
  • oregano uscat
  • sare
  • piper
  • tarhon uscat
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti cartofii si ii pui la fiert intregi in apa rece cu un praf de sare.
  2. Speli spanacul in mai multe ape , il lasi cateva minute la scurs, il tai fasii si il pui la calit in ulei de masline, impreuna cu coditele de ceapa si de usturoi tocate marunt, pana cand se inmoaie.
  3. Dupa ce cartofii sunt fierti, ii lasi sa se racoreasca si ii tai rondele.
  4. Tai sunca cuburi si le rumenesti cu o lingura de ulei de masline.
  5. Amesteci sunca cu spanacul, branza rasa, smantana, condimentezi cu oregano, tarhon, sare si piper, dupa gust
  6. Asezi intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei un strat de cartofi, torni spanacul si acoperi cu un nou strat de cartofi.
  7. Pui tava la cuptor, iar dupa 25 de minute, scoti si presari deasupra cascavalul ras si mai lasi inca 15 minute.
  8. Pofta buna!

Musaca cu spanac si sunca


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu spanac si sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu spanac si sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.