Pulpe de pui cu sos de legume si vin - Retete Culinare

Pulpe de pui cu sos de legume si vin


Iti trebuie:
  • 6 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 6 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 500 g rosii conservate
  • cateva frunze de cimbru
  • cateva frunze de busuioc
  • 200 g rosii cherry
  • 1 dovlecel mic
  • 2 tije telina
  • 3 linguri ulei
  • concentrat cu gust de legume
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui, le cureti de excesul de pielite si le tamponezi cu un prosop uscat de bucatarie.
  2. Condimentezi cu sare si piper si le lasi la rece cateva minute.
  3. Dupa aceea, incingi ulei intr-o tigaie mai mare, prajesti pulpele de pui si le scoti pe servetele absorbante de bucatarie.
  4. Ceapa, morcovul si ardeiul le tai bucati mici.
  5. Usturoiul iI cureti si-l toci marunt.
  6. Calesti totul in uleiul in care ai prajit pulpele.
  7. Torni vinul si putina apa si lasi pe foc pana se inmoaie legumele.
  8. Adaugi rosiile conservate taiate marunt si cimbrul tocat.
  9. Pui pulpele de pui, mai torni apa si lasi sa fiarba 30 de minute, la foc mic.
  10. Pui rosiile cherry intregi si lasi sa fiarba 10 minute.
  11. Adaugi frunzulitele de busuioc tocate si pui condimente uscate de legume, dupa gust.
  12. Speli dovlecelul, il tai in doua pe lungime si apoi felii subtiri.
  13. Adaugi in tigaie, peste pui, dovlecelul taiat felii si tijele de telina tocate marunt si mai lasi inca 5 minute.
  14. Pofta buna!

Pulpe de pui cu sos de legume si vin



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpe de pui cu sos de legume si vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpe de pui cu sos de legume si vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.