Sos de tarhon - Retete Culinare

Sos de tarhon

Iti trebuie:
  • 200 ml supa concentrata
  • 4 leg. de tarhon (cam 100g frunze in total)
  • 100mi vin alb
Pregatesti asa:
  1. Se prepara supa concentrata din cubulete concentrate sau din condimente uscate.
  2. Se aleg frunzele de tarhon, bine spalate, se pun intr-un castron dupa ce s-au taiat marunt (pastrati cateva intregi pentru ornare).
  3. Se toarna peste ele vinul si se pun la fiert la foc mic.
  4. Se fierb amestecand mereu, pana cand vinul este absorbit in totalitate.
  5. Se adauga supa concentrata si se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se trece totul printr-o sita metalica.
  6. Se freaca cu o lingura de lemn tarhonul din sita, ca sa treaca tot in sos.
  7. Inainte de servire, se adauga in sos frunzele lasate intregi.
Portii: 250 ml
Pregatire: 15 minute

Sos de tarhon

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sos de tarhon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sos de tarhon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.