Gulas de miel cu rosii - Retete Culinare

Gulas de miel cu rosii


Iti trebuie:
  • 1,5 kg carne de miel
  • 800 g rosii la conserva
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 ardei
  • 3 cepe
  • 6 catei de usturoi
  • 2 linguri mari boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 lingura rasa de chimen macinat
  • 3-4 linguri ulei
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput spalati bine carnea si o puneti la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce a tras un clocot, o scoateti si o clatiti cu apa rece si o puneti din nou la fiert intr-o alta apa.
  3. Inlaturi spuma ori de cate ori este necesar.
  4. Cureti legumele, le speli bine, le toci marunt si le pastrezi in apa cateva minute.
  5. Intr-o oala incingi ulei, adaugi ceapa, usturoiul, morcovii si legumele albe tocate si le calesti impreuna cateva minute.
  6. Adaugi si cartofii, ardeii, chimenul si boiaua si mai lasi cateva minute.
  7. Adaugi peste legume si carnea impreuna cu supa in care a fiert, adaugi si foile de dafin si mai lasi la fiert circa 40 de minute.
  8. Pui rosiile tocate marunt si faina desfacuta in putina apa sau smantana.
  9. Pofta buna!

Gulas de miel cu rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulas de miel cu rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gulas de miel cu rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.