Cotlet de miel umplut - Retete Culinare

Cotlet de miel umplut


Iti trebuie:
  • 1 bucata cotlet de miel
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g ficat de miel
  • 150 g slanina afumata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 oua
  • 150 ml smantana dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • untura
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de miel si o stergi cu un prosop de bucatarie pentru a inlatura excesul de apa.
  2. Fasonezi cotletul de miel si il pregatesti astfel incat sa obtii o patura de carne pe care o poti umple mai tarziu.
  3. Intr-o tigaie pui ulei la incins.
  4. Calesti cateva secunde ceapa verde tocata marunt.
  5. Dupa aceea, adaugi si slanina si ficatul de miel tocate cat mai marunt si continui calirea cateva minute.
  6. Lasi sa se raceasca si le dai prin masina de tocat carne impreuna cu pulpa de porc.
  7. In aceasta compozitie adaugi smantana, ouale, condimente si amesteci bine.
  8. Umpli cu acest amestec cotletul de miel, rulezi si legi cu o ata de bucatarie pentru a-si pastra forma.
  9. Condimentezi cu sare si piper si o ungi cu untura.
  10. Introduci rulada de miel la cuptor si lasi circa 60 de minute, la foc potrivit, stropind din cand in cand cu sosul care se formeaza in tava.
  11. Pofta buna!

Cotlet de miel umplut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de miel umplut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de miel umplut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.