Miel invelit in aluat - Retete Culinare

Miel invelit in aluat


Iti trebuie:
  • 700 g pulpa de miel
  • 250 g spanac proaspat
  • 5 fire de menta verde
  • 250 g ciuperci
  • 10 felii subtiri de prosciutto crudo
  • 1 lingura mustar iute
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 galbenus de oua batut
  • sare
  • piper
  • ulei
  • rozmarin
Pregatesti asa:
  1. Speli pulpa de miel in mai multe ape si o stergi cu un servet de bucatarie.
  2. Condimentezi pulpa de miel cu sare,piper, rozmarin si o prajesti putin intr-o tigaie cu ulei incins.
  3. Dupa ce s-a patruns putin o lasi deoparte la scurs.
  4. Speli spanacul in mai multe ape si il pui la oparit in apa rece cu un praf de sare.
  5. Toci spanacul in blender impreuna cu mente, sare si piper si mixezi pana cand obtii un piure.
  6. Speli si cureti ciupercile, le toci marunt si le pui la calit.
  7. Dupa ce s-au patruns le pui in blender si le pasezi pana cand obtii un piure dens.
  8. Ungi pulpa de miel cu mustarul iute.
  9. Pe o folie de plastic, intinzi fasiile de prosciutto , intinzi un strat de pasta de ciuperci si peste el unul de piure de spanac.
  10. Asezi carnea si rulezi cu ajutorul foliei de plastic.
  11. Desfaci folia de plastic si ruloul obtinut il rulezi in aluatul de foietaj, pe care il lipesti la capete.
  12. Ungi cu galbenusul de ou batut.
  13. Asezi rulada intr-o tava pe care ai tapetat-o cu hartie de copt si lasi la cuptor 30-40 de minute.
  14. Pofta buna!

Miel invelit in aluat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Miel invelit in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Miel invelit in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.