Friptura condimentata de miel - Retete Culinare

Friptura condimentata de miel


Iti trebuie:
  • 1 pulpa de miel ( 2,5 kg )
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 2-3 crengute de rozmarin verde
  • 250 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de miel si o tamponezi cu un servet de bucatarie, o condimentezi cu sare si piper si o lasi la rece cateva minute.
  2. Intre timp, tai legumele curatate si spalate in bucati mai marisoare, si le asezi intr-o tava termorezistenta.
  3. Pisezi usturoiul si il amesteci cu rozmarinul tocat marunt, cimbrul, sare si piper dupa gust.
  4. Freci carnea cu acest amestec iar mai apoi cu ulei.
  5. Asezi pulpa de miel peste legume si introduci tava la cuptor.
  6. Dupa 20 de minute, stropesti friptura cu vin si lasi la foc mediu timp de inca 70 de minute, pentru ca friptura de miel sa se fragezeasca.
  7. Pofta buna!

Friptura condimentata de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura condimentata de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura condimentata de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.