Cotlet de miel invelit in pesmet - Retete Culinare

Cotlet de miel invelit in pesmet


Iti trebuie:
  • 2 kg cotlet de miel
  • 250 g hrean ras
  • 250 g pesmet
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • ulei
  • rozmarin
  • 4 oua
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cotletul de miel si il lasi la scurs cateva minute.
  2. Portionezi cotletul si condimentezi cu sare, piper si un praf de rozmarin.
  3. Prajesti bucatile de cotlet in putin ulei si unt.
  4. Lasi cotletul la prajit cateva minute pana cand se caleste usor.
  5. Cureti si speli hreanul, il dai pe razatoare, adaugi pesmetul, untul lasat la temperatura camerei si ouale.
  6. Amesteci bine pana cand obtii o pasta.
  7. Intinzi aceasta pasta pe bucatile de cotlet si le introduci la cuptor pentru 20 de minute.
  8. Pofta buna!

Cotlet de miel invelit in pesmet

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de miel invelit in pesmet "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de miel invelit in pesmet - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.