Saleuri cu cascaval - Retete Culinare

Saleuri cu cascaval

Iti trebuie:
  •   125 g margarina
  •   1 ou  
  •   2 linguri smantana  
  •   drojdie cat o cireasa  
  •   sare
  •   faina (aprox. 300 g)
  •   100 g cascaval
Pregatesti asa:
  1. Dizolvi drojdia in putina apa calduta. Dai 100 g margarina pe razatoarea mare, apoi o mixezi cu smantana, drojdia si oul batut cu putina sare. incorporezi treptat faina cat cuprinde, pentru un aluat potrivit de tare, pe care il framanti bine.
  2. Aprinzi focul la cuptor. Pe planseta presarata cu faina, intinzi aluatul in strat de 5 mm.
  3. Cu ruleta trecuta de fiecare data prin faina, tai fasii cu latimea de 2 cm si lungimea dorita (10-25 cm).
  4. Razi fin cascaval deasupra fasiilor de aluat si le asezi in tava mare a aragazului, in prealabil unsa cu margarina ramasa.
  5. Coci saleurile timp de 15 minute, la foc mijlociu, apoi le scoti pe un platou.

Bucati: 30
Preparare: 30 minute

Bucatarul te invata:
       Pastrand ca baza aluatul din reteta, poti pregati saleuri divers aromate, cu busuioc, rozmarin, oregano, chimen si, in loc sa presari cascaval, le ungi cu ou batut si pui deasupra susan, seminte de mac si chimen sau chiar fasiute de sunca presata.

Saleuri cu cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Saleuri cu cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Saleuri cu cascaval" Saleuri cu cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
maria oana Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota Maxima Fara nota
excelente felicitari))))

 
alex Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota Maxima Fara nota
te lingi pe bot si pizza de la voi a iesit nemaipomenit de buna ,ne-am batut pe ea




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.