Sos Bechamel - Retete Culinare

Sos Bechamel

Iti trebuie:

  • 100g de unt
  • 1 litru de lapte
  • 60g de faina
  • 40g parmezan
  • sare
  • piper
  • nucsoara.

Pregatesti asa:
  1. Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca energic apoi se adauga laptele putin cate putin amestecand continuu.
  2. Se condimenteaza si se fierbe la foc potrivit 10 minute sau pana se ingroasa.
  3. La sfarsit se adauga parmezanul.
  4. Pofta buna!

Sos Bechamel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sos Bechamel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sos Bechamel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.