Ciorbita de vara cu dovlecei - Retete Culinare

Ciorbita de vara cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 4 dovlecei
  • 3 morcovi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • zeama de la 2 lamai
  • 350 ml iaurt ( preferabil iaurt grecesc )
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti legumele de coaja ( morcovii, dovleceii si ceapa ) si le speli bine.
  2. Toci marunt ceapa si morcovii si le pui la calit intr-o tigaie incinsa in care ati pus si ulei de masline
  3. Dupa ce s-au inabusit putin adaugati 2 l de apa fiarta si lasati sa clocoteasca.
  4. Tai cubulete si dovleceii si ii pui si pe ei la fiert.
  5. Daca ciorba este prea groasa mai puteti adauga apa fiarta.
  6. Cureti si speli bine verdeata si cand s-au fiert toate legumele, adaugi si verdeata.
  7. Adaugi si zeama de lamaie, sare, piper si servesti ciorbita de dovlecei cu iaurtul grecesc.
  8. Pofta buna!

Ciorbita de vara cu dovlecei


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de vara cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de vara cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.