Musaca de vara - Retete Culinare

Musaca de vara


Iti trebuie:
  • 8 rosii
  • 700 g spanac
  • 40 g unt
  • 200-250 ml smantana
  • 250 g cascaval
  • 40 g pesmet
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ghimbir
Pregatesti asa:
  1. Speli frunzele de spanac una cate una si le pui la oparit in apa fierbinte in care ai adaugat si un praf de bicarbonat.
  2. Dupa ce acestea s-au inmuiat le clatesti bine si le lasi la scurs.
  3. Speli rosiile, le tai rondele si le dai cu sare si piper.
  4. Toci spanacul nu prea marunt, condimentezi cu ghimbir si nucsoara.
  5. Ungi un vas termorezistent cu unt si tapetezi cu pesmet.
  6. Asezi alternativ straturi cu rondele de rosii, iar peste ele un strat de spanac.
  7. Stropesti fiecare rand il stropiti cu un amestec realizat din smantana si cascaval ras.
  8. Ultimul strat trebuie sa fie de rosii, peste care torni amestecul de smantana.
  9. Deasupra pui cubuletele de margarina si le presari cu pesmetul ramas.
  10. Pui musacaua in cuptorul preincalzit, pana ce prinde o crusta aurie.
  11. Pofta buna!

Musaca de vara

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de vara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca de vara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.