Ciulama cu dovlecei - Retete Culinare

Ciulama cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 3 bucati de dovlecei
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2-3 linguri faina
  • 300 ml smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Speli bine dovlecelul, il cureti de coaja si il dai pe razatoare.
  2. Amestecul razuit il lasi cateva minute la scurs, avand grija ca inainte sa presari putina sare deasupra.
  3. In acest timp, cureti si speli bine cepele.
  4. Intr-o tigaie pui la incins 2 linguri de ulei peste care adaugi cepele tocate marunt.
  5. Adaugi si dovleceii scursi si razuiti, lingurita de boia dulce.
  6. Intr-un bol desfaci faina in smantana cu ajutorul unui tel si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase.
  7. Adaugi peste amestecul de legume calite sosul de smantana.
  8. Adaugi piperul, patrunjelul verde, sarea si mai lasi putin pe foc.
  9. Pofta buna!

Ciulama cu dovlecei


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciulama cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciulama cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.