Tocanita cu mazare si bacon - Retete Culinare

Tocanita cu mazare si bacon


Iti trebuie:
  • 800 g mazare
  • 2 morcovi
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe
  • 4-5 rosii
  • 400 g bacon
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput cureti si speli bine legumele.
  2. Intr-o tigaie pui la incins 2 linguri de ulei si adaugi baconul taiat cubulete sau fasii subtiri.
  3. Scoti baconul dupa ce s-a rumenit si il asezi pe prosoape de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.
  4. In grasimea ramasa de la calitul baconului adaugi ceapa tocata marunt si morcovul taiat in cubulete mici.
  5. Lasi 2 minute sa se inabuse putin, iar dupa aceea adaugi putina apa calduta.
  6. Adaugi apoi si rosiile decojite si pasate cu fruculita.
  7. Dupa cateva minute adaugi si mazarea si acoperi cu apa fierbinte.
  8. Condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba cam 45 de minute.
  9. Inainte de 10-15 minute de a opri focul, adaugi 1 lingurita de faina dizolvata intr-o cescuta de apa rece.
  10. La final presari marar tocat si asezi deasupra feliile de bacon.
  11. Pofta buna!

Tocanita cu mazare si bacon

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu mazare si bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tocanita cu mazare si bacon" Tocanita cu mazare si bacon - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Nelly Nota: Retete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota Maxima Fara nota
Superrrrr yammy :*




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.