Mancarica scazuta de fasole - Retete Culinare

Mancarica scazuta de fasole


Iti trebuie:
  • 800 g fasole alba
  • 4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • oregano
Pregatesti asa:
  1. Alegi bine fasolea, o clatesti in cateva ape si o lasi la inmuiat in apa rece cateva ore.
  2. Pui fasolea la fiert, avand grija ca dupa primul clocot sa schimbi apa.
  3. Dupa ce aceasta a fiert, o lasi la scurs cateva minute.
  4. Intr-un vas de pamant ( de preferinta ) sau intr-un vad de yena uns bine cu ulei  asezi fasolea, apoi legumele curatate, spalate si tocate marunt, sare, piper, oregano si usturoiul pisat, iar apoi mai adaugi si o cana de apa.
  5. Dai vasul la cuptor pentru circa 50 de minute.
  6. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  7. Pofta buna!

Mancarica scazuta de fasole




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica scazuta de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica scazuta de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.