- Pagina Principala
- Retete cu legume
- Retete din Legume
- Mancarica scazuta de fasole
Mancarica scazuta de fasole
- Prezentata de: Ionitoaie Diana
- » Cartea De Bucate : Retete din Legume
- » Fara nota
- » Data: 4/07/2012
Iti trebuie:
- 800 g fasole alba
- 4 rosii
- 3 ardei grasi
- 1 legatura patrunjel
- 4 cepe
- 3-4 catei de usturoi
- 2 morcovi
- sare
- piper
- ulei
- oregano
- Alegi bine fasolea, o clatesti in cateva ape si o lasi la inmuiat in apa rece cateva ore.
- Pui fasolea la fiert, avand grija ca dupa primul clocot sa schimbi apa.
- Dupa ce aceasta a fiert, o lasi la scurs cateva minute.
- Intr-un vas de pamant ( de preferinta ) sau intr-un vad de yena uns bine cu ulei asezi fasolea, apoi legumele curatate, spalate si tocate marunt, sare, piper, oregano si usturoiul pisat, iar apoi mai adaugi si o cana de apa.
- Dai vasul la cuptor pentru circa 50 de minute.
- La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica scazuta de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".