Pandispan insiropat cu capsuni - Retete Culinare

Pandispan insiropat cu capsuni


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana iaurt
  • 1 lingrita praf de copt
  • 300 g faina
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 350 g capsuni
  • 4-5 linguri zahar
  • 150 ml apa
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput spargi fiecare ou intr-un bol pentru a te asigura ca acestea sunt proaspete ( mai ales pe timp de vara cand acestea devin mai perisabile ).
  2. Mixezi ouale cu zaharul pana acesta se topeste si amestecul creste in volum.
  3. Adaugi iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.
  4. La sfarsit, adaugi si zaharul vanilat.
  5. Coci pandispanul intr-o tava tapetata cu hartie de copt timp de 20 minute.
  6. Lasi sa se raceasca.
  7. Separat, mixezi capsunile, apoi le amesteci cu zaharul si apa.
  8. Lasi sa dea cateva clocote la foc mic si apoi strecori de samburi.
  9. Lasi siropul sa se raceasca si apoi cu furculita intepi blatul si pui siropul peste.
  10. Pofta buna!

Pandispan insiropat cu capsuni



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan insiropat cu capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan insiropat cu capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.