Diplomat cu capsuni - Retete Culinare

Diplomat cu capsuni


Iti trebuie:
  • 1 punga mare piscoturi ( 400 g)
  • 700 ml frisca lichida
  • 250 ml iaurt simplu
  • 3-4 linguri zahar
  • 2-3 plicuri gelatina
  • 1 kg capsuni
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli capsunile si le lasi la scurs cateva minute.
  2. Intre timp, pui gelatina la inmuiat in 150 ml apa.
  3. Bati frisca cu zaharul, adaugi apoi iaurtul si mai bati putin, pui si gelatina incalzita foarte putin si amesteci usor.
  4. Cureti si speli fructele.
  5. Tapetezi o cratita rotunda cu folie de nailon pui un strat de piscoturi insiropate intr-un sirop facut dina pa si zahar, o parte din crema si o parte din fructe.
  6. Repeti operatiunea pana cand termini ingredientele.
  7. Dai tortul la rece cateva ore, apoi il rastorni pe un platou si il ornezi dupa preferinta.
  8. Acest tort poate fi realizat cu orice fructe preferati dumneavoastra ( caise, piersici, zmeura, cirese, etc ).
  9. Pofta buna!

Diplomat cu capsuni



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Diplomat cu capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Diplomat cu capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.