Rulou cu ciocolata alba si capsuni - Retete Culinare

Rulou cu ciocolata alba si capsuni


Pentru aluat iti trebuie:
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 2-3 linguri apa fierbinte
  • 1 praf de sare
  • ulei pentru uns tava
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 ml frisca lichida
  • 150g ciocolata alba
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 plicuri intaritor de frisca
  • capsuni ( sau orice alte fructe de sezon )
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput pregatesti blatul de pandispan.
  2. Freci galbenusurile spuma cu zaharul si un praf de sare, adaugi pe rand cate o lingura de apa fierbinte, continuand sa amesteci.
  3. Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare, iar apoi adaugi in spuma de albusuri pe cea de galbenusuri.
  4. Dupa ce acestea s-au incorporat adaugi in ploaie cate o lingura de faina, amestecand de jos in sus.
  5. Ungi o tava cu ulei si o tapetezicu hartie de copt.
  6. Torni compozitia si o dai la cuptor.
  7. O lasi pana cand trece testu cu scobitoarea ( aproximativ 25 de minute ).
  8. Scoti blatul pe o alta coala de hartie si il rulezi imediat.
  9. Topesti ciocolata alba pe baie de aburi.
  10. Adaugi apoi frisca lichida batuta cu intaritorul de frisca.
  11. Adaugi zaharul vanilat, capsunile spalate, curatate si taiate feliute.
  12. Peste blatul rece adaugi crema si apoi rulezi.
  13. Ornezi dupa preferinte.
  14. Prajitura poate fi pregatita cu orice fructe de sezon preferati.
  15. Pofta buna!

Rulou cu ciocolata alba si capsuni


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulou cu ciocolata alba si capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulou cu ciocolata alba si capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.