Placinta cu dovlecei proaspeti - Retete Culinare

Placinta cu dovlecei proaspeti


Iti trebuie:
  • 1 pachet foi de placinta
  • 300 g urda sfaramata
  • 4 oua
  • 1 l lapte
  • 2 cepe mari
  • 5 dovlecei
  • frunze de fenicul
  • frunze de menta
  • 1 bol de gris
  • 150 g parmezan ras
Pregatesti asa:
  1. Speli bine toata legumele, le cureti de coaja si le lasi putin la scurs.
  2. Calesti ceapa tocata marunt in ulei de masline, razi dovleceii si ii calesti alaturi de ceapa.
  3. Toci marunt cateva frunze de menta si cateva frunze de fenicul ( pe care le-ai oparit in prealabil ) si le adaugi in tigaie.
  4. Pui un bol de gris si il stingi cu laptele fierbinte.
  5. Amesteci bine iar apoi adaugi urda sfaramata.
  6. Opresti focul si spargi cele 4 oua, amestecand bine dupa ce adaugi fiecare ou.
  7. Ungi o tava cu ulei si adaugi toate foile de placinte, avand grija sa le ungi cu ulei dupa fiecare foaie asezata in tava.
  8. Pui umplutura peste foi, iar deasupra razi parmezan si dai tava la cuptor pentru circa 40 de minute.
  9. Pofta buna!

Placinta cu dovlecei proaspeti


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu dovlecei proaspeti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu dovlecei proaspeti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.