Ghiveci cu mazare si pui - Retete Culinare

Ghiveci cu mazare si pui


Iti trebuie:
  • 700 g mazare
  • 700 g piept de pui
  • 2 morcovi
  • 250 ml vin alb
  • 250 ml lapte
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • ulei
  • piper
  • boia dulce
  • 150 g sunca presata
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa si morcovii, ii speli bine si ii tai in cubulete de dimensiune dorita.
  2. Incingi uleiul, calesti ceapa si morcovul.
  3. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite si il tai felii mici in lungime sau in cubulete.
  4. Bucatile de pui le calesti impreuna cu cubulete de sunca presata.
  5. Adaugi sare, piper, boia dulce si ulei.
  6. Dupa ce s-au calit, scoti fasiile de pui, adaugi mazarea spalata, torni paharul de vin, iar dupa ce acesta s-a evaporat, adaugi cana de lapte.
  7. Dupa ce au fiert pe jumatate adaugi din nou si fasiile de pui si le lasi sa fiarba pana cand mancarea este gata.
  8. Pofta buna!

Ghiveci cu mazare si pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu mazare si pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ghiveci cu mazare si pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.