- Pagina Principala
- Retete cu legume
- Retete de Tocanite
- Ghiveci cu vinete si dovlecei
Ghiveci cu vinete si dovlecei
- Prezentata de: Suta Adriana
- » Cartea De Bucate : Retete de Tocanite
- » Nota:
- » Data: 10/07/2012
Iti trebuie:
- 400 g dovlecei
- 400 g vinete
- 2 ardei grasi diferit colorati
- 400 g rosii
- 3 cepe
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita rozmarin
- 6 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- patrunjel si marar
- Speli bine legumele, le cureti, iar vinetele le tai cubulete marunte.
- Dovleceii ii tai feliiute sau chiar cubulete, iar ardeii ii tai fasii.
- Oparesti rosiile, le decojesti, le scoti semintele, iar pulpa acestora o toci marunt.
- Toci ceapa marunt si pisezi usturoiul.
- Verdeata o toci marunt.
- Asezi intr-o oala legumele in straturi, incepi si termini cu vinetele, peste fiecare strat ai grija sa presari sare, piper, ceapa tocata, usturoi si verdeturi.
- Lasi sa fiarba acoperit, la foc mediu timp de 25 de minute, fara sa amesteci.
- Servesti preparatul cu rozmarin.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu vinete si dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".