Ghiveci cu vinete si dovlecei - Retete Culinare

Ghiveci cu vinete si dovlecei


Iti trebuie:
  • 400 g dovlecei
  • 400 g vinete
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 400 g rosii
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel si marar
Pregatesti asa:
  1. Speli bine legumele, le cureti, iar vinetele le tai cubulete marunte.
  2. Dovleceii ii tai feliiute sau chiar cubulete, iar ardeii ii tai fasii.
  3. Oparesti rosiile, le decojesti, le scoti semintele, iar pulpa acestora o toci marunt.
  4. Toci ceapa marunt si pisezi usturoiul.
  5. Verdeata o toci marunt.
  6. Asezi intr-o oala legumele in straturi, incepi si termini cu vinetele, peste fiecare strat ai grija sa presari sare, piper, ceapa tocata, usturoi si verdeturi.
  7. Lasi sa fiarba acoperit, la foc mediu timp de 25 de minute, fara sa amesteci.
  8. Servesti preparatul cu rozmarin.
  9. Pofta buna!

Ghiveci cu vinete si dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu vinete si dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ghiveci cu vinete si dovlecei" Ghiveci cu vinete si dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ramona Nota: Retete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota Maxima Fara nota
Super




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.