Supa cremoasa de mazare cu afumatura - Retete Culinare

Supa cremoasa de mazare cu afumatura


Iti trebuie:
  • 700 g mazare boabe
  • 400 g carne de pui afumata
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • crutoane cu aroma de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Alegi mazarea, o speli bine si o lasi la scurs pret de cateva minute.
  2. Intr-o tigaie in care ai pus ulei la incins, calesti putin carnea afumata de pui taiata cubulete.
  3. Scoti carnita din tigaie,iar in locul acesteia adaugi mazarea si o lasi cateva minute la calit, avand grija sa amesteci in permanenta.
  4. Torni pestea ea 2,5 l de apa calda, morcovii si cepele spalate, curatate si taiate in bucati mai mari si lasi sa fiarba la foc mic, pana cand sunt gata legumele.
  5. Strecori mazarea si legumele, dar pastrezi zeama.
  6. Treci legumele prin blender.
  7. Torni zeama in oala, adaugi piureul de legume, carnea, potrivesti gustul de sare si piper si mai lasi sa dea in clocot 3 minute.
  8. Servesti supa calda cu crutoane cu usturoi si daca iti place cu o lingura generoasa de smantana.
  9. Pofta buna!

Supa cremoasa de mazare cu afumatura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cremoasa de mazare cu afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cremoasa de mazare cu afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.