Desert cu frisca si capsuni - Retete Culinare

Desert cu frisca si capsuni


Iti trebuie:
  • 400 g frisca
  • 3 foi de gelatina
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • frunze de menta
  • 70 g zahar
  • 700 g capsuni
Pregatesti asa:
  1. Speli bine capsunile in mai multe ape si le cureti de codite.
  2. Pasezi o parte din capsuni cu zahar tos si zahar vanilat.
  3. Capsunile ramase le tai in felii subtiri.
  4. Inmoi gelatina in apa rece timp de 5 minute.
  5. Bati frisca bine pana cand obtii o spuma tare.
  6. Speli cu apa rece frunzele de menta si le toci marunt.
  7. Incalzesti usor piureul de capsuni si dizolvi in el gelatina.
  8. Adaugi menta tocata marunt, iar la final adaugi in crema de capsuni si frisca.
  9. Asezi spuma obtinuta in cupe speciale pentru ingheatata si decorezi cu capsunile tocate marunt si cu frunze de menta.
  10. Lasi desertul la rece pentru circa o ora, inainte de a-l servi.
  11. Pofta buna!

Desert cu frisca si capsuni

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu frisca si capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu frisca si capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.