Omleta cu ciuperci si dovlecel - Retete Culinare

Omleta cu ciuperci si dovlecel


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 1/1 dovlecel
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 1 morcov
  • 8 ciuperci
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli dovlecelul, il cureti de coaja si il toci marunt.
  2. Speli ardeii grasi, il cureti de pielitele din interior si il tai cubulete mici.
  3. Cureti morcovul de coaja si il toci cubulete.
  4. Toci si speli si ciupercile marunt si le pui impreuna cu toate legumele la calit in ulei.
  5. Lasi legumele la calit circa 10 minute, pana cand scade apa lasata de ciuperci.
  6. In acest timp, spargi ouale unul cate unul si te asiguri ca sunt proaspete.
  7. Bati ouale cu condimentele.
  8. Ungi un vas termorezistent cu ulei, pui legumele si torni ouale batute deasupra.
  9. Introduci vasul in cuptor pentru circa 20 de minute.
  10. Pofta buna!

Omleta cu ciuperci si dovlecel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Omleta cu ciuperci si dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Omleta cu ciuperci si dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.