Desert cu caise si frisca - Retete Culinare

Desert cu caise si frisca


Iti trebuie:
  • 300 g frisca lichida
  • 100 g zahar pudra cu gust de vanilie
  • 4 foi de gelatina
  • 4 oua
  • 250 ml vin alb dulce
  • zeama de lamaie
  • 15 caise
  • 1 baton vanilie
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile de ou cu un praf de sare pana cand obtii o spuma tare.
  2. Intr-un bol bati frisca pana cand obtii o spuma tare.
  3. Incorporezi usor in spuma de albus si le amesteci usor laolalta.
  4. Inmoi foile de apa calduta si lasi sa se omogenizeze.
  5. Freci galbenusurile cu zaharul praf pana devine o spuma, adaugi gelatina si, treptat, vinul si cate o lingurita de zeama de lamaie.
  6. Compozitia o torni in spuma de albus cu frisca, amestecand usor sa nu se taie.
  7. Tai caisele in jumatate si le scoti samburii.
  8. Introduci jumatate din caise in compozitie, apoi torni compozitia intr-un vas.
  9. Deasupra, ornezi cu restul de jumatati de caise.
  10. Introduci spuma la frigider circa 2 ore pentru a se raci.
  11. Pofta buna!

Desert cu caise si frisca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu caise si frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu caise si frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.