Chiftelute pane de pui - Retete Culinare

Chiftelute pane de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 100 g pesmet
  • 80 ml lapte
  • 2 oua
  • 80 ml smantana
  • faina
Pentru sos iti trebuie:
  • 5 oua
  • 150 ml smantana
  • 80 g masline
  • 100 ml vin
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite si il pui la fiert in apa cu un praf de sare.
  2. Dupa ce acesta s-a fiert il dai prin masina de tocat.
  3. Pui ouale la fiert intr-o oala cu apa.
  4. Dupa ce acestea s-au fiert, le pui in apa rece si le cureti de coaja.
  5. Intr-un vas pui pesmetul inmuiat in putin lapte, galbenusurile de ou, smantana, sarea si piperul dupa gust si apoi omogenizezi totul.
  6. Adaugi pieptul tocat, amesteci bine, apoi, cu mainile umede, faci mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm, pe care le dai prin faina.
  7. Pui medalioanele la prajit in ulei incins si le prajesti pe ambele parti, dupa care le scoti pe un servet, sa absoarba uleiul.
  8. Toci albusurile de ou marunt.
  9. Freci galbenusurile ramase cu smantana pana cand obtii un sos cremos pe care il amesteci cu maslinele tocate marunt.
  10. Adaugi vinul, zeama de lamaie, sarea, piperul, dupa care amesteci totul cu albusurile tocate.
  11. Asezi medalioanele pe un platou impreuna cu sos de ou alaturi.
  12. Pofta buna!

Chiftelute pane de pui







PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute pane de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute pane de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.