Tocanita de cartofi cu dovlecei - Retete Culinare

Tocanita de cartofi cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 12 cartofi noi
  • 2 vinete medii
  • 2 dolecei
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 4 ardei capia
  • 4 linguri bulion
  • 200 g mazare verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • boabe de piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput pregatesti toate legumele.
  2. Le cureti, le speli foarte bine si le toci dupa preferinte ( fie fasiute, fie cubulete, fie rondele).
  3. Intr-o tigaie in care ai pus la incins 2-3 linguri ulei, adaugi ceapa tocata marunt si o lasi pana ce aceasta devine aurie la culoare.
  4. Dupa aceea, adaugi morcovii si ardeii.
  5. Lasi 5 minute pe foc si amesteci.
  6. Adaugi apoi cartofii, sare, piperul boabe si apa cat sa stea bine legumele in ea (sa nu le acopere).
  7. Pui capacul si lasi pana ce cartoful e aproape fiert, amestecand din cand in cand.
  8. Adaugi dovleceii, vanata, bulionul, mazarea si jumatate din verdeata tocata, apoi dai la cuptor.
  9. Daca e nevoie, adaugi putina apa.
  10. Lasi 20 de minute.
  11. Presari deasupra verdeata tocata marunt.
  12. Pofta buna!

Tocanita de cartofi cu dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de cartofi cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de cartofi cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.