Ciorba romaneasca de peste - Retete Culinare

Ciorba romaneasca de peste


Iti trebuie:
  • 1 kg peste ( crap )
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 20 g unt
  • 1 l supa din concentrat de legume
  • leustean
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pestele, il cureti de solzi si de intestine si il tai in bucati potrivite.
  2. Speli si cureti bine legumele.
  3. Zdrobesti usturoiul, tai ceapa marunt, ardeiul cubulete si le pui la incins in unt ( mai intai ceapa si usturoiul, dupa care adaugi ardeii si mai lasi cateva minute le foc).
  4. Torni supa de concentrat de legume, pui bucatile de peste si lasi sa dea in clocot.
  5. Adaugi condimentele, acoperi oala cu un capac si lasi supa sa fiarba 10 minute.
  6. Presari leustean verde tocat deasupra.
  7. Pofta buna!

Ciorba romaneasca de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba romaneasca de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba romaneasca de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.