Dovlecei gratinati - Retete Culinare

Dovlecei gratinati


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • 2 rosii
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • 100 g branza de burduf
  • 100 g unt
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine dovleceii, ii cureti de coaja ( o parte da, o parte nu, ca o foma de zebra ), ii tai fasii pe lung si condimentezi cu sare si piper
  2. Asezi fasiile de dovlecei intr-un vas uns cu unt.
  3. Amesteci rosiile tocate marunt, adaugi sare, piper, foaia de dafin, marar tocat si umpli dovleceii.
  4. Separi albusurile de galbenusuri; galbenusurile le amesteci bine impreuna cu smantana, pana obtii o compozitie omogena.
  5. Torni compozitia peste dovlecei, apoi pe toata suprafata, presari branza de burduf rasa.
  6. Dai tava la cuptor timp de 25-30 de minute, la foc potrivit.
  7. Pofta buna!

Dovlecei gratinati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei gratinati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei gratinati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.