Musaca cu cartofi si dovlecei - Retete Culinare

Musaca cu cartofi si dovlecei


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • 8 cartofi
  • 250 g mozzarella
  • 150 g nuca pisata
  • 2-3 lingui unt
  • 5 linguri branza ricotta
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • oregano
  • piper
  • pesmet pentru uns tava
  • parmezan
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa rece cu sare.
  2. Speli dovleceii, ii cureti de coaja, ii tai rondele, ii condimentezi cu sare si piper si ii pui intr-o sita la strecurat.
  3. Dupa ce au fiert cartofii, ii lasi sa se racoreasca, ii cureti de coaja si ii tai si pe acestia rondele.
  4. Ungi o tava cu unt, o tapetezi cu pesmet si asezi alternativ cate un rand de dovlecei, dupa care unul de cartofi, pana cand termini ingredientele.
  5. Adaugi nuca pisata, mozzarella si smantana frecata cu branza ricotta.
  6. Dai la cuptor si dupa ce s-a rumenit usor, scoti si servesti musacaua, ornata cu parmezan si frunzulite de oregano.
  7. Pofta buna!

Musaca cu cartofi si dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu cartofi si dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu cartofi si dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.