Piept de pui in sos de rosii - Retete Culinare

Piept de pui in sos de rosii


Iti trebuie:
  • 2 bucati piept de pui
  • 1 kg rosii
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 4-5 linguri smantana
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il stergi bine cu un prosop de bucatarie si condimentezi cu sare si piper.
  2. Cureti si speli bine ceapa, o toci marunt si o pui la calit.
  3. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugi pieptul de pui si ardeiul spalat si tocat marunt.
  4. Intre timp decojesti rosiile, pe care inainte le oparesti in apa clocotita si le tai felii.
  5. Cand carnea, ceapa si ardeiul s-au calit bine, adaugi rosiile si o cana de apa.
  6. Lasi sa fiarba pana se inmoaie bine rosiile.
  7. Separat, amesteci faina cu o cana de apa si pui amestecul in cratita, peste rosiile cu sos.
  8. Sarezi, iar daca sosul este prea gros, mai pui putina apa.
  9. lei vasul de pe foc si adaugi smantana, iar dupa ce s-a racorit putin, pui si usturoiul pisat si patrunjelul tocat.
  10. Pofta buna!

Piept de pui in sos de rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui in sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui in sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.