Ghiveci cu cartofi - Retete Culinare

Ghiveci cu cartofi


Iti trebuie:
  • 8-10 cartofi
  • 2 cepe
  • 3 ardei grasi diferit colorati
  • 4 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legatura marar
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine cepele, le toci marunt si le pui la calit.
  2. Adaugi apoi ardeii spalati bine, curatati si tocati marunt, cartofii curatati si taiati in cuburi de dimensiuni potrivite, iar la final adaugi rosiile tocate cubulete.
  3. Pui periodic cate putina apa fiarta si lasi sa fiarba la foc mic, sub capac.
  4. Adaugi apa in functie de cat doresti sa fie papricasul de legat.
  5. Condimentezi si sarezi dupa gust, iar la sfarsit pui marar tocat si acoperi vasul pana in momentul servirii.
  6. Pofta buna!

Ghiveci cu cartofi




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ghiveci cu cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.