Ciorba de loboda cu galuste - Retete Culinare

Ciorba de loboda cu galuste


Iti trebuie:
  • 12 bucati de loboda rosie
  • 2 cepe
  • 6 frunze de stevie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 frunza leustean
  • 2 oua
  • 1 pahar faina
  • 100 g branza
  • 1 lingura sare
  • piper
  • apa
  • 600 ml bors
  • 3-4 linguri smantana
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit pana cand aceasta devine aurie la culoare.
  2. Intre timp curet si speli bine patrunjelul, mararul, stevia, leusteanul si loboda rosie, apoi le pui la fiert.
  3. Cand zarzavatul este fiert, adaugi borsul, sarea si piper, dupa gust.
  4. Separat, intr-un castron, prepari galustele: framanti bine branza amestecata cu ouale, faina si putina sare.
  5. Formezi bilute si le dai drumul in borsul pregatit.
  6. Mai lasi doar 10 minute, dupa care dregi ciorba cu smantana.
  7. Cand dregi smantana, amesteci cele 4 linguri de smantana cu cateva linguri de zeama fierbinte, si dupa aceea torni continutul in ciorba.
  8. Pofta buna!

Ciorba de loboda cu galuste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de loboda cu galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de loboda cu galuste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.