Paste cu piept de curcan - Retete Culinare

Paste cu piept de curcan


Iti trebuie:
  • 400 g piept de curcan
  • 300 g ciuperci
  • 400 g paste
  • 2 lingurite mac
  • 1 ceapa
  • 30 g unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml supa de vita
  • 200 g crema de branza
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de curcan, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai fasii subtiri, condimentezi cu sare si piper si pregatesti carnea pe gratar.
  2. Fierbi pastele intr-o oala cu apa clocotita. Le lasi sa se scurga, le clatesti sub un jet de apa rece, apoi le dai prin seminte de mac intr-o craticioara si le tii la cald.
  3. In timp ce fierbi pastele, ungi o tigaie mare teflonata cu putin ulei si o pui la foc potrivit.
  4. Calesti ceapa putin, adaugi ciupercile spalate, curatate si taiate in felii subtiri si le calesti cateva minute, pana cand ciupercile s-au inmuiat.
  5. Le pui intr-un castron mare.
  6. Topesti untul in tigaie la foc potrivit.
  7. Adaugi faina si o prajesti amestecand, timp de 1 minut.
  8. Pui treptat supa si lasi sa fiarba, amestecand pana cand sosul se ingroasa si incepe sa clocoteasca.
  9. Micsorezi flacara.
  10. Amesteci crema de branza si mustarul.
  11. Adaugi carnea de curcan impreuna cu legumele si zeama care s-a adunat in castron.
  12. Lasi sa fiarba pana se patrunde carnea.
  13. Imparti pastele in farfurii, iar deasupra pui cu lingura sosul.
  14. Pofta buna!

Paste cu piept de curcan


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu piept de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu piept de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.