Ciorba cu ciuperci - Retete Culinare

Ciorba cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 400 g ciuperci
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 linguri orez
  • 20 g faina
  • 150 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 150 g rosii
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciupercile si dovleceii, ciupercile le tai in bucati potrivite, iar dovleceii ii toci marunt.
  2. Speli si cureti ceapa si morcovul si le toci marunt.
  3. Pui ulei la incins intr-o tigaie si pui pe rand, ceapa, morcovul, ciupercile si dovleceii.
  4. Lasi legumele sa se inabuse bine iar apoi stingi cu apa calda.
  5. Lasi sa fiarba.
  6. Adaugi orezul si rosile decojite si taiate marunt.
  7. Potrivesti gustul de sare si piper si lasi sa fiarba.
  8. Galbenusurile le amesteci cu smantana si faina, adaugi putina supa, omogenizezi si apoi pui amestecul in intreaga supa.
  9. La servire, presari patrunjel verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Ciorba cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.