Fursecuri cu branza de vaci - Retete Culinare

Fursecuri cu branza de vaci


Iti trebuie:
  • 4 galbenusuri
  • 300 ml lapte
  • 600 - 700 g faina
  • 150 g zahar
  • sare
  • 15 g drojdie uscata
  • 250 g branza de vaci
  • 2 linguri zahar
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 2 pliculete zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Desfaci drojdia in putina apa calda.
  2. Amesteci zaharul cu laptele cald, sarea si galbenusurile.
  3. Adaugi faina si drojdia,putin unt si framanti bine pana obtii un aluat omogen.
  4. Lasi aluatul sa creasca la loc caldut.
  5. Branza de vaci o pasezi bine, apoi adaugi zaharul vanilat si galbenusul frecat bine cu zahar.
  6. Amesteci bine pana se omogenizeaza.
  7. Dupa ce aluatul a crescut, imparti aluatul in bile de dimensiuni potrivite le asezi intr-o tava unsa si tapetata cu faina si le mai lasi sa creasca.
  8. Dupa ce au mai dospit putin, faci o adancitura in mijlocul lor, le ungi cu un amestec de lapte si ou, apoi umpli adanciturile cu branza.
  9. Lasi placintele din nou la crescut, apoi le introduci in cuptorul incins circa 20 de minute.
  10. Pofta buna!

Fursecuri cu branza de vaci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu branza de vaci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.