Paine cu ceapa rosie si masline - Retete Culinare

Paine cu ceapa rosie si masline


Iti trebuie:
  • 800 g faina
  • 200 g faina de secara
  • 1 ceapa rosie mare
  • 150 g masline negre fara samburi si feliate
  • 30 g drojdie
  • 400-450 ml apa calda
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite sare
  • frunze de menta
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina impreuna cu sarea intr-un castron.
  2. Desfaci drojdia in 150 ml apa calda, adaugand pe parcurs si restul de apa si uleiul de masline.
  3. Pui apoi amestecul de drojdie peste faina si framanati pana cand obtii un aluat omogen.
  4. Lasi aluatul la dospit.
  5. Dupa ce a crescut, framanti bine si intinzi.
  6. Imparti aluatul in bucatele care se garnisesc cu masline, ceapa si menta, dupa care rulezi, astfel incat maslinele, ceapa si menta sa fie bine incorporate in coca.
  7. Ungi tavile cu ulei, le tapetezi cu faina si fiecare bucata astfel rulata, o asezi in tava.
  8. Dai tavile la cuptor aproximativ 50 de minute.
  9. Pofta buna!

Paine cu ceapa rosie si masline


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paine cu ceapa rosie si masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paine cu ceapa rosie si masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.