Placinte cu carne - Retete Culinare

Placinte cu carne


Pentru aluat iti trebuie:
  • 600 g faina
  • apa
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g carne de vita
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce sau iute ( dupa preferinte )
  • patrunjel si marar verde tocat marunt
  • 2 linguri apa
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat din faina cernuta si apa in care ai dizolvat sarea.
  2. Lasi aluatul sa se odihneasca circa 20 de minute, intr-un loc mai caldut.
Pregatesti umplutura asa:
  1. Carnea tocata de vita o amesteci cu ceapa tocata marunt, sare, piper, cimbru, boiaua, patrunjelul, marar si 2 linguri de apa, pentru ca umplutura sa devina mai pufoasa.
  2. O lasi cateva minute la rece.
  3. Intinzi foi, pe care le tai in cercuri sau dreptunghiuri cu un cutit.
  4. Intinzi umplutura pe fiecare disc si apoi acoperi cu cealalta jumatate de aluat (impaturesti).
  5. Prajesti placintele in ulei incins, dupa care le scoti pe un servetel absorbant, pentru a trage surplusul de ulei.
  6. Pofta buna!

Placinte cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinte cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinte cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.