Sarlota cu caise - Retete Culinare

Sarlota cu caise


Iti trebuie:
  • 300 g caise
  • 200 ml frisca lichida
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 foi de gelatina
  • sucul de la o lamaie
  • 300 g piscoturi
  • sirop de caise
Pregatesti asa:
  1. Pui pe foc un vas in care ai pus zeama de lamaie si foile de gelatina si lasi pe foc pana cand gelatina se topeste integral.
  2. Dupa ce aceasta s-a topit lasi vasul deoparte.
  3. Branza de vaci o amesteci cu zaharul, bati frisca, apoi o adaugi in branza, impreuna cu gelatina si un sfert din cantitatea de caise.
  4. Imbraci o forma cu piscoturi trecute prin suc de caise, umpli cu amestecul de branza si dai la rece pentru 2 ore.
  5. Pofta buna!

Sarlota cu caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarlota cu caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarlota cu caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.