Peste la cuptor - Retete Culinare

Peste la cuptor


Iti trebuie:
  • 6 fileuri de peste
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • 7 linguri vin alb
  • 10 cartofi
  • 6-8 linguri lapte cald
  • 250 g masline verzi fara samburi
  • o lingura unt
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura ceapa verde
Pregatesti asa:
  1. Speli cu grija fileurile de peste, le stergi cu un servet de bucatarie si condimentezi cu sare si piper.
  2. Dupa aceea, asezi pestele intr-o tava si il stropesti cu zeama de lamaie, vin, ulei de masline si lasi pestele la cuptor, la foc potrivit.
  3. Cureti cartofii, ii speli, ii tai bucati mici si ii pui in apa cu sare sa fiarba.
  4. Speli patrunjelul verde, ceapa verde si le toci marunt.
  5. La fel procedezi si cu maslinele.
  6. Dupa ce s-au fiert cartofii, ii scurgi de apa si ii pasezi ca pentru piure.
  7. Amesteci cartofii pasati cu unt, sare, putin lapte si un ou ca sa se lege compozitia.
  8. Pui maslinele, ceapa, patrunjelul si amesteci bine pana cand obtii o crema pufoasa si moale.
  9. Scoti pestele si intinzi crema de cartofi pe deasupra.
  10. Mai lasi cateva minute la cuptor si servesti fileul ornat cu masline verzi.
  11. Pofta buna!

Peste la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste la cuptor  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.