Peste la cuptor cu garnitura de varza - Retete Culinare

Peste la cuptor cu garnitura de varza


Iti trebuie:
  • 6 bucati de peste ( orice peste preferat de familia dumneavoastra )
  • 2 cepe
  • 1/2 pahar vin alb sec
  • 4 linguri otet aromat
  • 1 lingura mare mustar
  • sare
  • piper
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 1 varza dulce ( aproximativ 1 kg )
  • 200 g costita afumata
  • 3 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sucul de la o lamaie
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pestele, il cureti de solzi si de intestine, indepartezi capul si il tamponezi cu un servet de bucatarie.
  2. Condimentezi cu sare si piper si invelesti fiecare bucata de peste in pergament pe care le asezi intr-o tava si le dai la cuptor pentru circa 20 de minute.
  3. Intre timp, tai varza in sferturi si o pui sa fiarba pentru circa 15 minute in apa cu sare (apa clocotita).
  4. O strecori si o toci julien.
  5. Tai costita felii, o prajesti in grasimea ei si o dai deoparte.
  6. Pui uleiul la incins intr-o cratita si adaugi catelul de usturoi zdrobit.
  7. Pui varza, sare, piper, sucul de lamaie si amesteci bine,
  8. Lasi pe foc circa 20 de minute, apoi adaugi costita cu tot cu untura pe care a lasat-o la calit si mai lasi pe foc inca 15 minute.
  9. Ceapa o toci si o pui intr-o craticioara cu vinul si otetul aromat si le lasi sa fiarba pana raman doar 2 linguri de lichid.
  10. Adaugi mustarul si amesteci totul.
  11. Scoti pestele din cuptor si il servesti cu garnitura de varza si stropit cu sos, iar pe deasupra presari marar verde tocat marunt.
  12. Pofta buna!

Peste la cuptor cu garnitura de varza



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste la cuptor cu garnitura de varza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste la cuptor cu garnitura de varza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.