Somon cu garnitura de spanac si sos bechamel - Retete Culinare

Somon cu garnitura de spanac si sos bechamel


Iti trebuie:
  • 6 bucati file de somon
  • 500 g spanac
  • 350 ml lapte
  • 60 g unt
  • piper
  • sare
Pentru sos iti trebuie:
  • 400 ml smantana de gatit
  • menta uscata
  • ierburi provence
  • un praf de usturoi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine frunzele de spanac ( daca acesta este proaspat ) si le pui la oparit in apa fierbinte cu un praf de sare.
  2. Le lasi cateva minute dupa care le scoti si le pui la scurs.
  3. Intr-o cratita pui untul la topit, peste el adaugi spanacul oparit si sotezi ( daca spanacul este congelat il pui direct la sotat in untul incins ).
  4. Adaugi laptele, sare, piper si fierbi la foc mic pana ce capata consistenta unui piure.
  5. Amesteci smantana cu sare, piper, menta, ierburile Provence si praful de usturoi.
  6. Dai sosul obtinut la rece.
  7. Speli bine fileurile de somon, le tamponezi cu un servet de bucatarie, le condimentezi cu sare si piper si le pui pe gratar cam 5 minute pe fiecare parte.
  8. Fileurile de somon le servesti impreuna cu piureul de spanac si cu sos de smantana.
  9. Pofta buna!

Somon cu garnitura de spanac si sos bechamel



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Somon cu garnitura de spanac si sos bechamel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Somon cu garnitura de spanac si sos bechamel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.