Vinete umplute cu branza - Retete Culinare

Vinete umplute cu branza


Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 80 g unt
  • 100 g faina
  • 400 ml lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 150 g branza rasa
Pregatesti asa:
  1. Speli bine vinetele, le tai in doua pe lungime si le pui sa se inabuse in apa fierbinte cu un praf de sare.
  2. Le lasi circa 15 minute, dupa care le pui la scurs cateva minute intr-o strecuratoare.
  3. Dupa ce s-au racit si s-au scurs scobesti vinetele de o parte din miez si le asezi intr-un vas de tena uns cu ulei.
  4. Prepari sosul din unt, faina, lapte si il amesteci cu miezul de vinete tocat marunt.
  5. Inabusi vinetele cu 4linguri de branza rasa, adaugi pe rand 2 galbenusuri, potrivesti gustul de sare si, la sfarsit, adaugi albusurile batute spuma, amestecand usor cu o lingura.
  6. Umpli jumatatile de vinete cu aceasta compozitie, presari restul de branza rasa, le stropesti cu unt si le dai la cuptor la foc potrivit, pana se gratineaza frumos.
  7. Pofta buna!

Vinete umplute cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete umplute cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.