Tocana cu bame si rosii - Retete Culinare

Tocana cu bame si rosii


Iti trebuie:
  • 1 kg bame
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • otet
  • 1 lingurita faina
  • 2 ardei grasi
  • 1/3 lamaie
  • zahar
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bamele si le pui la fiert in bors cu un praf de sare.
  2. Dupa ce acestea s-au fiert le pui la calit intr-o tigaie cu ulei incins.
  3. Adaugi ardeiul gras taiat feliute subtiri.
  4. Separat calesti ceapa, o stingi cu putina apa, adaugi rosiile taiate cubulete.
  5. Ceapa si rosiile le treci prin sita si le pui peste bame.
  6. Lasi sa fiarba descoperit, potrivesti de sare si, daca nu este destul de acra, adaugi zeama de lamaie, iar daca este prea acra adaugi putin zahar.
  7. Pofta buna!

Tocana cu bame si rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana cu bame si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana cu bame si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.