Zacusca de fasole verde - Retete Culinare

Zacusca de fasole verde


Iti trebuie:
  • 1,5 l ulei
  • 20 cepe
  • 3 kg rosii curatate de coaja
  • 5 kg fasole verde
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Toci ceapa si o calesti intr-o cratita mare in care ai incins uleiul.
  2. Adaugi apoi fasolea rupta (si, bineinteles, curatata) si sare dupa gust, amestecand incontinuu.
  3. Cand s-a inmuiat fasolea, pui rosiile taiate felii.
  4. Lasi sa dea in doua, trei clocote si dai deoparte.
  5. Pui zacusca in borcane, le capsezi si fierbi borcanele la bain marie timp de o ora.
  6. Le lasi pana a doua zi sa se raceasca in vasul in care au fiert.
  7. Pofta buna!

Zacusca de fasole verde


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Zacusca de fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Zacusca de fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.