Dovlecei si ardei la borcan - Retete Culinare

Dovlecei si ardei la borcan


Iti trebuie:

  • 2 kg ardei rosii
  • 250 ml ulei
  • sare
  • 3 kg dovlecei
Pregatesti asa:
  1. Alegi dovlecei tineri, ii cureti de coaja si ii tai rondele, cam de 1 cm grosime, pe care le inabusi in ulei.
  2. Le iei de pe foc, le lasi sa se raceasca si le amesteci cu ardeii grasi copti si cojiti (taiati fasii).
  3. Potrivesti de sare si pui in borcane, pe care le sterilizezi circa 40 de minute pe baie de aburi.
  4. Ii consumi in salata cu ceapa taiata pestisori si otet de mere.
  5. Pofta buna!

Dovlecei si ardei la borcan


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei si ardei la borcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei si ardei la borcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.