Zacusca cu ciuperci - Retete Culinare

Zacusca cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 2 kg ciuperci
  • 8-10 cepe mari
  • 800 ml ulei
  • 1/2 ceasca otet
  • 1/2 ceasca apa
  • sare
  • piper
  • foi de dafin.
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti bine buretii si toci cepele marunt.
  2. In tava emailata de la aragaz pui uleiul, ceapa si buretii si presari sare, piper si cateva foi de dafin.
  3. O dai la cuptor, la foc mic, pana ce apa lasata de bureti se evapora si iese uleiul la suprafata (buretii se fierb in ulei si apa lasata de ei, apoi se prajesc putin).
  4. Scoti apoi tava si ii stropesti cu otetul si apa cat sunt fierbinti.
  5. Ii pui in borcane mici pe care le inchizi ermetic.
  6. Borcanele le pui asa calde din nou in cuptor si le lasi pana se racesc.
  7. Pofta buna!

Zacusca cu ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Zacusca cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Zacusca cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.